Blog       

Bylo to celkem drama! Proč? Protože Verče a Matějovi původní místo konání jejich svatby zrušilo rezervaci měsíc před samotnou svatbou. Vzpomínám si, jak mi Verča tuhle zprávu psala s čistým zoufalstvím, že nevědí kde svatba bude. Nakonec našli nádherné místo kousek od jejich domova a bylo to boží. Takže asi osud.

Svatba Emi a Jirky byla přesně taková, jací jsou oni. Jejich blízcí si pro novomanžele připravili několik překvapení. Jedním z nich byl "dort na zkoušku". Emi s Jirkou měli za úkol rozkrojit dort, ale v cestě jim stál provaz zapečený do dortu. Provaz museli společně s hosty rozmotat a teprve pak mohli začít s krájením.

Letošní svatební sezóna je u konce a já mám tak konečně čas vám tady ukázat nějaké ukázky ze svateb. Ještě bych chtěla všem mým novomanželům poděkovat za neskutečnou sezónu plnou nádherných svateb.

jak jste si určitě všimli, tak došlo ke změně v ceníku a u svatebního focení to jde ruku v ruce s různými novinkami.

Taky se vám čas od času stane, že se vás nevěsta zeptá, na které noze by měla mít podvazek a jaký je vlastně jeho význam? Nebo třeba, na které straně by měla nevěsta stát při obřadu? Mně se to stává celkem často, a proto jsem se rozhodla si v tom udělat jasno...

Pro vaše jedinečné momenty v životě si vybíráte modrookou holku z jižních Čech, která miluje srandu, nepije kafe a zbožňuje svůj život. To jsem já.

Pondělí 30.5.2022 byl výjimečný den pro tyto dva lidi, Lindu a Dembu. Celý den se střídalo počasí. Nejprve bylo slunečno, pak se zatáhlo a začalo pršet. Těsně před obřadem zas vyšlo slunce a byl den jako stvořený pro svatbu.

Většinou mi rodiče menších dětí píšou, že jejich děti jsou neposedné, že se bojí, aby celé focení neproplakaly, že jsou stydlivé, že neví jak budou reagovat, protože tu malou černou krabičku uvidí poprvé. Sepsala jsem tedy několik tipů, které nám pomůžou k pohodovému focení :).