Blog       

Fotografie je úzce spojená s fotografickými alby. Fotografie jsou v nich uspořádané tak, jak se nám to líbí a na rozdíl od fotoknihy se dají fotografie jednoduše vyjmout a kouknout na něj zblízka. Fotoalbum by mělo disponovat určitými vlastnostmi jakými jsou třeba hezký design, odolnost nebo když si sáhnete na materiál desek nebo papírů, tak by...

Klíčem k úspěšné práci nejen s dětmi je vzájemná komunikace a my jako fotografové bychom se ji měli snažit navázat a hlavně rozvíjet.

Jak jste si již mohli všimnout, focení se mnou probíhá ve stylu lifestyle. To znamená, že se obejdu bez nějakých větších rekvizit a přehnaného pózování. Stejný názor mám i při focení miminek. Když si vyberete pro nafocení svého maličkého zázraku mě, tak celé focení bude probíhat v pohodlí vašeho domova.

Na focení máte možnost si zapůjčit šaty zdarma. Šaty jsou velikostně pro větší dívky a ženy (XS-L).

Když se řekne fotografie, tak to ve mě probouzí pocity jako je láska, skromnost, přirozenost, krása lidí, které fotím, zábava, smích, slzy štěstí a pokora. Je to způsob jak zachytit sílu daného okamžiku, když se Vaše děti smějí nebo když si novomanželé dávají své první políbení.